Indkøbskurv
0 varer
DKK 0,-

ILVA Odense


Et besøg i ILVA er en oplevelse for alle sanser

Vi tror nemlig på, at et bolighus, der både ser godt ud og har en dejlig afslappet atmosfære, er med til at gøre indkøb til en fornøjelse, i stedet for noget, der skal overstås i en fart.

10.000 kvadratmeter inspiration samlet for dine fødder
ILVA kan som ingen andre levere møbler og boligtilbehør i et væld af stilarter. Der er altid noget nyt at komme efter. I ILVA Odense præsenterer vi møbler og boligtilbehør i store miljøer, der sætter tankerne i gang.

Detaljerne er vigtige
Det gælder både møblerne, boligindretningen og det hus, vi bor i. ILVA Odense er renoveret fra yderst til inders, så du får den bedst mulige oplevelse, når du kigger forbi. Vi stiller os ikke tilfredse med det næstbedste - og det tror vi heller ikke, at du gør.

En afdeling dedikeret til livet i det fri
I Odense er vi stolte over at kunne præsentere dig for kædens største udvalg  af møbler til haven, terrassen og altanen. Det gør vi i en stor afdeling dedikeret til formålet. Her finder du alt fra lys til liggestole, der passer perfekt til det søde udeliv.

Ingen grund til at slæbe på tunge møbler og papkasser
Hos ILVA leverer vi lige til døren og ind i stuen, når det passer dig. Vælger du at transportere selv, skal du være opmærksom på, at vores begrænsede lagerkapacitet gør, at nogle varer ikke kan tages med hjem, samme dag du handler.
 

ILVA Odense

Risingsvej 67
5000 Odense C
t 88 17 98 00
kundeserviceodense@ilva.dk

Åbningstider

Mandag - fredag 10 - 19
Lørdag 10 - 17
Søndag 10 - 17 

Sådan finder du ILVA Odense