Indkøbskurv
0 varer
DKK 0,-

Bliv en del af ILVA


Vil du gerne blive en del af Danmarks største og førende detailhandler indenfor møbler og boligindretning? I ILVA sætter vi en ære i at være en udfordrende og spændende arbejdsplads, der tiltrækker dygtige og engagerede medarbejdere.  Hos os er kunderne det vigtigste, og derfor er du som medarbejder i ILVA afgørende for os - det er vores medarbejdere, der gør forskellen.

Med 7 bolighuse i Ishøj, Lyngby, Århus, Kolding, Viborg, Odense og Malmø, og som en del af IDdesign a/s, har vi travlt, og vi har derfor brug for medarbejdere indenfor mange forskellige faggrupper. Hvis dette har fanget din interesse er du velkommen til at ansøge en af vores ledige stillinger eller sende os en uopfordret ansøgning.

Ledige stillinger

Nedenfor ses ledige stillinger hos ILVA og IDdesign. Vær opmærksom på at alle ansøgninger gennemgås løbende, og at stillingsannoncen kan blive fjernet, hvis vi finder den rette kandidat inden fristens ophør.

Jobagent

Du kan ligeledes tilmelde dig vores jobagent, så får du besked, når der er en ledig stilling, som passer til dine ønsker. Tilmeld dig ved at klikke her.

Uopfordret ansøgning

Vi modtager også gerne uopfordrede ansøgninger. Du kan søge uopfordret ved at oprette dig i vores CV database ved at klikke her. Vi gør opmærksom på, at vi kun modtager uopfordrede ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Vi glæder os til at høre fra dig!
 


IDEmøbler og ILVA søger salgselever til hele landet


Arbejdssted: Sabro

Ansøgningsfrist: 30 juni 2014


ILVA Ishøj søger serviceminded deltidssælger


Arbejdssted: ILVA i Ishøj

Ansøgningsfrist: 25 april 2014


IDdesign A/S søger all-round kreativ grafiker til ILVA og IDdesign Franchise


Arbejdssted: Sabro

Ansøgningsfrist: 25 april 2014